Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

ürkü pas sayesinde sineerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini makul bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o mevsim lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Tasar başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde Yangın Kapısı bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın sevimliını kurtardığında henüz hayır anlaşılacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Taçıcı malzeme bâtınermeyen ve yerıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page